Bashkëshortja e Haxhi Lleshit, zyrtar i lartë komunist. Lindi në Dibër. U internua bashkë me vëllezërit e saj – Hysen dhe Jusuf Jegeni dhe djalin, më 1975. Me këtë rast, i shoqi e ndau, duke zgjedhur "vijën politike" të luftës së klasave, në vend të familjes.

Source: Uran Butka, Bombë në ambasadën sovjetike, Tiranë: ASD, 2008, 158
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.