Lindi më 1915, në Shkodër. Më 16 dhjetor 1969, me vendim nr. 137, Gjykata e Shkodrës e deklaroi fajtor për "krimin e agjitacion e propagandës kundër pushtetit popullor" dhe e dënoi me 8 vjet burg.

Source: AISKK, F. 1, Viti 2015, D. 27, Fl. 135-136
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.