Lindi më 1965, në Shkafane të Durrësit. Më 15 shtator 1983, me vendim nr. 22, Gjykata Ushtarake e Durrësit e deklaroi fajtor për "tentativë arratisjeje jashtë shtetit" dhe e dënoi me 7 vjet burg.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 128
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.