Lindi në 1918, në Vërlen, Korçë. Më 31 korrik 1945, me vendim nr. 4, Gjykata Ushtarake e Korçës e dënoi se "ka qenë anëtar i Ballit Kombëtar" me vdekje dhe konfiskimin e pasurisë të tundshme e të patundshme.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist III (Tiranë: ISKK, 2014), 198.
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.