Lindur 4 Janar 1928 dhe ka vdekur ne 5 dhjetor 1989. I dënuar 1946-1948 për politikë në grup me Arshi Pipën.
Source: Nga familja
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.