Lindi më 1921, në Kukës. Më 10 maj 1950, me vendim nr. 207, Gjykata Ushtarake e Tiranës e deklaroi fajtor për "përgatitje për arratisje jashtë shtetit" dhe e dënoi me 5 vjet burg, punë të detyruar dhe humbjen e të drejtave elektorale për 2 vjet kohë.

 

Source: AISKK, F. 1, V. 2016, D. 64, FL. 112-13
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.