Lindur në Krujë 1919. I përket familjes Meçe me reputacion në qytetin e Krujës. I pajisur me kulturë demokratike nuk pajtohet me format e drejtimit të rregjimit komunist. Kundërshtar i vendosjes së diktaturës komuniste. Arrestohet në vitin 1946 dhe dënohet 10 vjet burg si antikominst. Lirohet 1951

Përgatitur nga Beniamin Bakalli 

Source: Përgatitur nga Beniamin Bakalli 
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.