Lindi në Mat, në vitin 1918. Në zbatim të Ligjit nr. 7514, datë 30 shtator 1991, të Ligjit 7660, datë 14 janar 1993, si dhe të Udhëzimit nr. 2, datë 4 janar 1992 të Këshillit të Ministrave, për njohjen e kohës së dënimit të vuajtur për motive politike, komisioni i ngritur në mbledhjen e datës 26 qershor 1993 vendosi, vërtetimin e faktit të vrasjes pa gjyq për motive politike të Hysen Muharrem Peshkut, më 5 mars 1944, në vendin e quajtur Peshk të Martaneshit.

Source: F. 1, Viti 2017, D. 110, f. 179-180.
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.