Datëlindja: 1915. Vendbanimi: Dukat, Vlorë. Shtresa: fshatare e varfër. Data e arrestimit: 20 tetor 1949. Dënuar: 10 vite. Zbritje dënimi: nuk ka. Akuza: ka strehuar dhe ka furnizuar armikun Jazo Ademi

 

Source: AQSH, F.Keshilli i Ministrave, V.1951,D.1173
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.