Lindi më 7 shtator të vitit 1920. U arrestua më 24 prill 1947, dhe më 23 dhjetor të po atij viti, me vendim nr. 514, Gjykata Ushtarake e Tiranës e deklaroi fajtor për "agjitacion e propagandë kundra pushtetit popullor" dhe se "ka strehuar e furnizuar kriminelët e arratisur" dhe e dënoi me 10 vjet heqje lirie, me punë të detyruar dhe humbjen e të drejtave civile politike baraz me kohën e ndëshkimit.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 120
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.