Lindi më 3 prill të vitit 1910 në fshatin Lutfinjë të Tepelenës. Më 15 shtator 1950, Gjykata Ushtarake e Tiranës e dënoi me 6 vjet burg dhe humbjen e së drejtës elektorale për 2 vjet për akuzën “krime kundër shtetit”.

 

Source: Fondi 1, Viti 2013, Dosje 5, Faqe 380.
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.