Lindi më 1897, në Elbasan. Më 30 maj 1994, Komisioni i krijuar për vërtetimin e kohës së dënimit me heqje lirie, të faktit të vdekjes së personit në burg pa qenë i dënuar dhe të pushkatuarve pa gjyq, vendosi njohjen e faktit të dënimit me burg, për “motive politike“,nga 30 nëntor 1946 deri më 4 nëntor 1948, me vendim të Gjykatës ushtarake Elbasan, nr 162, 11 prill 1947. Vdiq në burg.

 

 

Source: AISKK, F.1, V.2013, D.5/1, Fl.2974
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.