Lindi më 1920, në Fushë-Krujë. Me vendim nr. 716, Gjykata Ushtarake e Tiranës e deklaroi fajtor për "krime kundër shtetit" dhe e dënoi me 6 vjet burg.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 118
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.