Lindi më 1945, në Kavajë. Më 22 mars 1980, Gjykata e Durrësit e dënoi për “agjitacion e propagandë kundër shtetit”, me 10 vjet burg, 5 vjet internim dhe heqjen e të drejtës së zgjedhjes për 5 vjet.

AISKK, Fondi 1, viti 2015, dosja 20, fl. 478-479.

Source: AISKK, Fondi 1, viti 2015, dosja 20, fl. 478-479.
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.