Lindi më 1 prill të vitit 1958, në në fshatin Shoshan të Tropojës. Më 10 qershor 1979, Gjykata e Qarkut të Kukësit e deklaroi fajtor për «krimin e agjitacionit e propagandës kundër pushtetit popullor» dhe e dënoi me 6 vjet heqje lirie (dënim i kombinuar).

 

Source: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 20.
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.