Lindi më 1914, në Kotorr, Gramsh. Më 30 dhjetor 1950, Gjykata e Lartë e Sigurimit të Shtetit e dënoi "se si bashkëpunëtor i Sigurimit të Shtetit, ka ditur bazat e të arratisurve dhe të gjithë punën armiqësore të grupit, ka pasur lidhje dhe ka bërë mbledhje me të arratisurit", me 10 vjet burg.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 334
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.