Lindi më 1916, në Menushbej, Sarandë. Më 29 korrik 1961, Gjykata e Gjirokastrës e dënoi për "pjesëmarrjes në organizatë kriminale" dhe"tradhëti ndaj atdheut", me vdekje, pushkatim, konfiskimin e pasurisë, pjesën e tij, heqjen e dekoratave, heqjen e gradës dhe humbjen e të drejtës elektorale për 5 vjet. Ekzekutuar më 25 shtator 1961. Më 1965, familja e tij u internua në Fushë Krujë.

 

 

Source: AISKK, F. 1, V. 2014, D. 11, Fl. 204-205
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.