Lindi më 16 prill të vitit 1961, në Shkodër. Më 2 dhjetor 1985, Gjykata e Rrethit të Shkodrës e deklaroi fajtor për «krimin e agjitacionit e propagandës kundër shtetit» dhe e dënoi me 4 vjet heqje lirie.

 

Source: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 436.
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.