Lindi më 25 korrik të vitit 1957, në fshatin Shuec të Devollit. Më 13 shtator 1977, Gjykata e Korçës e deklaroi fajtor për «krimin e agjitacionit e propagandës kundër pushtetit popullor» dhe e dënoi me 7 vjet heqje lirie.

 

 

Source: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 167.
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.