Lindi më 1876, në Himarë. Më 10 maj 1946, Gjykata Ushtarake e Vlorës e dënoi për "tradhëti ndaj atdheut", me vdekje dhe konfiskimin e pasurisë së luajtshme e të paluajtshme. Ndryshuar më 18 maj 1946, në burgim të përjetshëm. Më 27 prill 1949, dënimi iu zbrit në 10 vjet burg.

 

 

Source: AISKK, F. 1, V. 2014, D. 11, Fl. 111-112
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.