Lindi më 1963, në Orman-Pojan të Korçës. Më 20 korrik 1990, me vendim nr. 17, Gjykata e Kolonjës e deklaroi fajtor për "kalim të paligjshëm kufiri" dhe e dënoi me 3 vjet burg.

 

Source: AISKK, F. 1, V. 2016, D. 51, FL. 82-83
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.