Lindi më 12 prill të vitit 1929, në Shkodër. Më 29 korrik 1949, Gjykata Ushtarake e Tiranës e deklaroi fajtor për pjesëmarrje në «organizatë kundërshtare me bashkëveprim» dhe për «tentativë arratisjeme bashkëveprim» dhe e dënoi me 7 vjet heqje lirie e punë të detyruar, dhe me privimin nga të drejtat civile pë 3 vjet kohë.

 

 

Source: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 466.
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.