Lindi më 1908, në Mborje të Korçës. Më 8 nëntor 1945, me vendim nr. 9, Gjykata Ushtarake e Korçës e deklaroi fajtor si «eksponent të Ballit Kombëtar», dhe e dënoi me 7 vjet burg, punë të detyruar, konfiskim të pasurisë dhe humbjen e të drejtave politike e civile.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 397.
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.