Datëlindja: 1908. Vendbanimi: Mborje, Korçë. Shtresa: fshatare e mesme. Data e arrestimit: 17 mars 1945. Dënuar: 7 vite. Zbritje dënimi: nuk ka. Akuza: ka qenë ballist dhe ka luftuar kundër Lëvizjes NÇL

Source: AQSH, F.Keshilli i Ministrave, V.1951,D.1173
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.