Lindi më 1937, në Lusën, Kukës. Më 29 mars 1960, me vendim nr.22, Gjykata Ushtarake Tiranë e dënoi për “tentativë arratisje”, me 5 vite e gjysmë burg, humbjen e së drejtës për 2 vjet dhe konfiskim të pasurisë. Liruar më 1962.

Source: AISKK, Fondi 1, Viti 2015, Dosja 21, Fl. 74
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.