Lindi në Sarandë. Është pushkatuar për motive politike më 1945.

 

 

Source: Liria, 15 shtator 1993

Sipas kujtimeve të Kajtaz Çelos Ismail Hakiu, një prej eksponentëve të njohur të Ballit Kombëtar, në maj të 1945 ndodhej në burgun e Gjirokastrës.
Source: “Kalvari i jetës” , Kajtaz Çelo, faqe 86 dhe 93
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.

News

blank

"Mehmet Tahirin e lyen me mjaltë, e lidhën në shtyllë dhe e lanë 7 ditë,  derisa vdiq nën pickimin e bletëve"

Kujtimet e Kajtaz Çelos: Masakrat në burgun e Gjirokastrës, ku ishin burgosur gjithë krerët e Lexo më shumë