Lindi më 1912, në Greshicë, Mallakastër. Më 29 tetor 1945, me vendim nr. 1, Gjykata Ushtarake Fier e dënoi si "armik i popullit dhe kriminel lufte se ka marë pjesë në Organizatën e Ballit Kombëtar" me 30 vjet burg dhe konfiskim pasurie. Dënimi iu ul në 10 vjet burg.

Source: AISKK, F. 1, V. 2015, D. 25, FL. 681-682
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.