Lindi më 1941, në Vlorë. Më 21 tetor 1960, me vendim nr. 137, Gjykata Ushtarake e Tiranës e deklaroi fajtor "për krimin e tradhtisë ndaj atdheut" dhe e dënoi me 12 vjet burg, konfiskimin e pasurisë dhe humbjen e të drejtave elektorale për 2 vjet.

Source: AISKK, F. 1, Viti 2014, D. 17, Fl. 268-269; Fahri Shaska, Të quajtur armiq të popullit, 2010, 128
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.