Lindi më 1920, në Burrel. Më 6 nëntor 1993, komisioni i ngritur për vërtetimin e kohës së dënimit me heqje lirie, të faktit të faktit të vdekjes së personit pa qenë i dënuar dhe të pushkatuarve pa gjyq, vendosi vërtetimin e faktit të vrasjes së tij pa gjyq për motive politike, më 30 korrik të vitit 1944, në fshatin Macukull të Matit.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 348
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.