Lindi më 1911, në Rrogozhinë. Më 13 gusht 1945, me vendim nr. 98, Gjykata Ushtarake e Elbasanit e dënoi “për krimin armik i popullit“ , me 5 vjet burg me punë të rëndë, konfiskim pasurie dhe humbjen e të drejtës elektorale për 5 vjet. Me vendim të Komitetit Ekzekutiv të Nënprefekturës së Peqinit, nr. 29, 5 shkurt 1945 , i sekuestrohet 1/8 e pasurisë: “tokë buke 70 dynym, një shtëpi në katundin Rrogozhinë“.

 

 

 

Source: AISKK, F.1, V.2013, D.5/1, Fl.2873-2874
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.