Lindi më 1908, në Dibër. Më 7 gusht 1954, Gjykata Ushtarake e Tiranës e deklaroi fajtor për krimin e "tentativës për t’u arratisur në Jugosllavi", dhe e dënoi me 15 vjet burg, si dhe konfiskimin e pasurisë.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 175
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.