Lindi më 1902, në Kolonjë. Më 2 prill 1953, me vendimin nr. 34, Gjykata Ushtarake e Korçës e deklaroi fajtor për “pjesëmarrje në grup kundërshtar, agjitacion e propagandë dhe përgatitje për arratisje”, dhe e dënoi me 15 vjet burg, konfiskim të pasurisë dhe humbjen e të drejtës elektorale për 5 vjet kohë.

AISKK, Fondi 1, viti 2017, dosja 78, fl. 22-23.

Source: AISKK, Fondi 1, viti 2017, dosja 78, fl. 22-23
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.