Lindi më 1902, në Xhebekik. Më 15 gusht 1949, me vendim nr. 230, Gjykata Ushtarake e Tiranës e deklaroi fajtor për "pjesëmarrje në grupin “Zjarri” për të rrëzuar pushtetin popullor" dhe e dënoi me 12 vjet burg dhe humbjen e të drejtave politike e qytetare për 2 vjet kohë.

 

Source: AISKK, F. 1, V. 2016, D. 42, FL. 5-6
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.