Lindi në vitin 1935, në fshatin Aliko të Sarandës. U dënua "për motive politike". Më 4 dhjetor 1992, komisioni i krijuar për vërtetimin e kohës së dënimit administrativ vendosi t’i njohë kohën e internimit nga rrethi i Sarandës në rrethin e Krujës dhe në Kamzë të Tiranës, prej 10 majit të vitit 1945 deri më 20 dhjetor 1949.

Source: F. 1, V. 2014, D. 16, f. 290-291
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.