Lindi më 1916, në Korçë. Arrestuar më 9 gusht 1946. Më 13 nëntor 1946, me vendim nr. 311, Gjykata Ushtarake Korçë e dënoi për "sabotator i pushtetit" me 4 vjet burg, punë të detyruar dhe humbjen e të drejtave qytetare e politike baras me kohën e dënimit.

Source: AISKK, F. 1, V. 2015, D. 21, FL. 699
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.