Lindi më 3 korrik 1942, në Sarandë. Me vendim nr. 8, 14 qershor 1963, Gjykata e Qarkut të Tiranës e deklaroi fajtor për «agjitacion e propagandës kundër pushtetit», dhe e dënoi 6 vjet burg.

 

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 197
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.