Djali i Lazër dhe Vitore Radit. Internuar që fëmijë fillimisht në Kuç të Kurveleshit dhe më pas në kampet e Lushnjës. 33 vitet e para të jetës i kaloi në internim.

Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.

News

blank

Dëshmia/ Jozef Radi: Kur fëmijët e barakave u hapën “luftë” të lirëve

Gjatë 33 viteve të para të jetës së tij Jozef Radi njohu vetëm jetën e Lexo më shumë