Lindi më 1922, në Tiranë. U arrestua më 26 maj 1945, dhe më 27 qershor të po atij viti, me vendim nr. 3, Këshilli Gjyqësor Special i Komandës I-rë e dënoi si "organizator të grupeve të dezertimit" dhe "si nxitës të dezertimit", dhe e dënoi me vdekje. Më 4 korrik 1945, me vendim nr. 168, Gjykata e Lartë ia zbriti dënimin në burgim të përjetshëm. Me dekret të Presidiumit të Kuvendit Popullor nr. 819, datë 27 prill 1949, dënimi iu zbrit në 14 vjet heqje lirie.

Source: F. 1, V. 2014, D. 14, f. 47-48
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.