Lindi më 1940, në Krushovë të Skraparit. Më 10 tetor 1963, me vendimin nr. 28, Gjykata e Vlorës e deklaroi fajtor për “tradhti ndaj atdheut në formën e arratisjes” dhe e dënoi me vdekje dhe konfiskim të pasurisë.

AISKK, Fondi 1, viti 2017, dosja 81, fl. 54-56.

Source: AISKK, Fondi 1, viti 2017, dosja 81, fl. 54-56
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.