Anëtar i Partisë së Punës. U dënua 10 vjet me një grup të rinjsh që ishin kundër regjimit dhe donin të krijonin një parti të re. Me grupin e kishte afruar Uran Kalakulla, i cili e kishte nip. Edhe pse pjesë e Partisë së Punës, gjatë hetuesisë dhe gjyqit nuk foli kundër asnjërit prej të akuzuarëve dhe mbajti qëndrim korrekt edhe në burg.

Source: "Zërat e kujtesës V", Tiranë 2018, ISKK, Agron Tufa, Luljeta Lleshanaku
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.