Lindi më 1931, në Paftal. Me vendim nr. 113, datë 11 gusht 1962, Gjykata Ushtarake e Tiranës e deklaroi fajtor për «tradhëti ndaj atdheut dhe agjitacion e propagandë», dhe e dënoi me 10 vjet burg, konfiskimin e e pasurisë dhe humbjen e të drejtave elektorale për 2 vjet kohë. U lirua me kusht me vendim nr. 114, datë 14 qershor 1966, të Gjykatës së Qarkut të Tiranës.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2015), 166
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.