Lindi më 17 maj të vitit 1960 në Gramsh. Më 9 janar 1987, Gjykata e Rrethit të Gramshit e deklaroi fajtor për «krimin e agjitacionit e propagandës kundra shtetit të kryer në bashkëpunim» dhe e dënoi me 13 vjet heqje lirie (dënim i kombinuar).

 

 

Source: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 361.
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.