Lindi më 1946, në Vlorë. Më 23 janar 1976, me vendim nr. 1, Gjykata e Durrësit, Kolegji Ushtarak e deklaroi fajtor për "krimin e agjitacion e propagandës" dhe e dënoi me 4 vjet burg.

Source: AISKK, F. 1, Viti 2014, D. 17, Fl. 260-261
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.