Arrestohet me akuzën se kishte strehuar një bashkëfshatar nga Piqerasi, Grigor Priftin, të arratisur. Dënohet me 12 vjet burg, por u lirua pas 6 muajsh sepse nuk iu vërtetua akuza.

Source: https://en.kujto.al/arsen-prifti-historia-e-burgosjes-dhe-persekutimit-te-nje-fisi-si-u-shkri-organizata-ne-piqeras/
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.