Lindi në Dhërmi të Vlorës, në vitin 1942. Me vendimin nr. 28, datë 30 janar 1974, Gjykata e Rrethit Vlorë e deklaroi fajtor për “tentativë arratisjeje” jashtë shtetit në bashkëpunim dhe e dënoi me 10 vjet heqje lirie. Me vendimin nr. 33, datë 3 mars 1984, Gjykata e Rrethit Vlorë e deklaroi fajtor për “tradhti ndaj atdheut” në formën e arratisjes e mbetur në tentativë dhe e dënoi me 20 vjet heqje lirie, 5 vjet internim, si dhe heqjen e të drejtës së zgjedhjes për 5 vjet kohë.

Fondi 1, viti 2017, dosja 108, fl. 35-36

Source: Fondi 1, viti 2017, dosja 108, fl. 35-36
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.