Lindi më 1913 në Sarandë. Më 18 prill 1947, Gjykata Ushtarake e Gjirokastrës e dënoi për “agjitacion dhe propagandë kundër pushtetit popullor” me 8 vjet burg dhe punë të detyruar dhe humbjen e të drejtave politike për 3 vjet.

AISKK, Fondi 1, Viti 2013, Dosje 5/1, Faqe 2017.

Source: AISKK, Fondi 1, Viti 2013, Dosje 5/1, Faqe 2017
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.