Lindi më 1920, në Sheper, Gjirokastër. Më 3 korrik 1970, me vendim nr. 18, Gjykata popullore e Gjirokastrës e dënoi për "tradhëti ndaj atdheut, mbetur në fazën e pregatitjes", me 10 vjet burg, konfiskimin e pasurisë dhe humbjen e të drejtës elektorale për 2 vjet.

Source: AISKK, F.1, V.2013, D.5/1, Fl
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.