Lindi më 1908, në Korçë. Arrestuar më 5 dhjetor 1944. Më 5 qershor 1945, me vendim nr. 99, Gjykata Ushtarake Korçë e dënoi për "spiun i gjermanëve dhe Simit", me 7 vjet burg. Më 1 qershor 1955, u arrestua përsëri. Më 12 tetor 1955, me vendim nr. 37, Gjykata Korçë e dënoi për "agjitacion e propagandë" me 8 vjet burg. Liruar më 30 prill 1963.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 148
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.