U pushkatua në breg të lumit, në Tiranë, më 1947, bashkë me Hasan Reçin , Uan Filipin , Spiro Ruçon , Sinan Gjonin dhe Islam Radovickën . Petro Marko, Intervistë me vetveten (Retë dhe gurët), Tiranë, 2000, II, f. 484.

Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.