Lindi më 1920. Më 24 tetor 1992 komisioni i ngritur për vërtetimin e kohës së dënimit me heqje lirie, të faktit të vdekjes së personit pa qenë i dënuar dhe të pushkatuarve pa gjyq vendosi vërtetimin e faktit të vrasjes pa gjyq për motive politike nga regjimi komunist.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 138
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.